INTRESSEANMÄLAN


Varför ska Du som utställare komma till SJÖLOG?


På SJÖLOG får ni som arbetsgivare möjligheten att möta studenterna på deras hemmaplan och visa upp just er och vad ni som arbetsgivare kan erbjuda nyexaminerade studenter. Under mässan medverkar studenter från Chalmers Sjösektion med program som Sjökapten, Sjöingenjör samt Internationell Logistk men även studenter från andra högskolor och gymnasier med inriktning mot sjöfart.


Huvudsponsorerna har ordet:


Wallenius Marine har varit stolt sponsor av Sjölog sedan 2006. För oss är det självklart att vara med och främja tillväxten inom sjöfarten och bidra till att eleverna får en möjlighet att komma i kontakt med framtida arbetsgivare. Vi är beroende av att det finns kunniga människor som vill jobba hos oss, både till sjöss och på våra kontor. Därför tycker vi att Sjölogs årliga event är en given mötesplats för studenter och näringsliv inom en av Sveriges viktigaste näringar, sjöfarten.


Stena Line stödjer även i år Chalmers Sjösektions årliga event SJÖLOG genom att medverka som huvudsponsor. För oss är SJÖLOG en återkommande höjdpunkt, där vi gärna är med och skapar möjligheter för oss och studenter att knyta värdefulla kontakter för framtiden. Långsiktig hållbarhet samt digitalisering är två stora fokusområden och en del av Stena Lines strategi. För att nå våra framtida mål behöver vi en kombination av både erfarna och nytänkande medarbetare. Vi ser därför fram emot att träffa och knyta kontakt med kompetenta och ambitiösa studenter, som vill bli en del av oss samt vara med på vår spännande resa framåt.


Är ert företag intresserad av att delta på Sjölog? Vänligen använd kontaktformuläret nedan

Intresseanmälan SJÖLOG

SJÖLOG februari 2024