SJÖLOG MÄSSA

Vi vill erbjuda en mötesplats där du som student ges möjlighet att lära dig mer om de utställande företagen samtidigt som företagen ges en möjlighet att lära känna den framtida arbetsmarknaden. Mässdagen är din chans som student att nätverka och skapa kontakter som du kan ha nytta av både nu och i framtiden. Ta chansen!

Det kommer under dagen finnas möjlighet att lyssna till företagspresentationer i Speaker’s Corner, som sponsras av Svensk Sjöfart. Ett ypperligt tillfälle för dig som besökare att ta en paus, vila fötterna och lyssna på några av branschens mest intressanta företag. Under dagen kommer det också finnas aktiviteter och tävlingar där du som besökare kan vinna fina priser och självklart är det gratis inträde!


Fri entré! 

Både SJÖLOG Forum och Mässa är öppet-hus evenemang som anordnas av studenter på Chalmers sjöfartsutbildningar med hjälp av SJÖLOGS samarbetspartners.

Evenemangen riktar sig främst till Sjöfartsstudenter, Logistikstudenter och Näringsaktiva, men det är fritt fram för  alla med intresse att medverka och besöka SJÖLOG.

SJÖLOG Mässa 2019 kommer äga rum den 21 februari kl. 09.00 – 15.00.